Onze kamers/nos chambres/die Zimmer

Kamer 1 is een mooie authentieke lichte kamer. De kamer biedt mogelijkheid tot extra bed en kan dan door 3 personen bezet worden.Tarief bij 2 personen met gedeelde badkamer is €55,- per nacht inclusief ontbijt (bij verblijf van meerdere nachten). Bij slechts één nacht verblijf is dit €60,- inclusief onbijt voor 2 personen. Drie personen is €75,- inclusief ontbijt (bij verblijf van meerdere nachten). Bij één nacht is dit €82,50.

DSCN0102

Kamer 2 heeft 2 joviale bedden van 110×200, kingsize dus. Er is ruimte voor een extra bed of kinderbed. Bij deze kamer is een badkamer gedeeld met een tweede kamer en kost u €55,- per nacht voor 2 personen met ontbijt (bij verblijf van meerdere nachten anders toeslag €5,-).

Bij drie volwassenen is dit €75,- per nacht inclusief ontbijt (bij verblijf van meerdere nachten, anders toeslag van €7,50)

Mocht u eigen badkamer gebruik wensen dan is een kleine toeslag in overleg.

DSCN0100

Kamer drie is een mooie lichte kamer met een tweepersoonsbed.Tegenover de kamer is een badkamer die privé gebruikt kan worden.Het tarief is in dit geval €65,- per nacht inclusief ontbijt voor 2 personen.

DSCN0106

Onze familiekamer bestaat uit een benedengedeelte met een stapelbed en eventueel nog 2 bedden. Daarboven is een mezzanine met een 2-persoonsbed.

img_0765-1

Dan is er een ruime studio met eigen keukentje en Sanitair. Bij deze kamer kunt u ook gewoon ontbijt reserveren, beneden in de eetkamer, of enkel verse croissant en stokbrood s’ochtends.

IMG_0718.jpg