Onze kamers/nos chambres/die Zimmer

Kamer 1 is een mooie authentieke lichte kamer. De kamer biedt mogelijkheid tot extra bed en kan dan door 3 personen bezet worden.Tarief bij 2 personen met gedeelde badkamer is €60,- per nacht inclusief ontbijt (bij verblijf van meerdere nachten). Bij slechts één nacht verblijf is dit €65,- inclusief onbijt voor 2 personen. Drie personen is €85,- inclusief ontbijt (bij verblijf van meerdere nachten). Bij één nacht is dit €90,-.

DSCN0102

Kamer 2 heeft een fijn tweepersoonsbed. Er is ruimte voor een extra bed of kinderbed. Bij deze kamer is een badkamer gedeeld voor €60,- per nacht voor 2 personen met ontbijt (bij verblijf van meerdere nachten anders toeslag €5,-). Badakemr privé maakt €65,- per nacht inkl. ontbijt voor 2 personen.

Bij drie volwassenen is dit €85,- per nacht inclusief ontbijt (bij verblijf van meerdere nachten, anders toeslag van €5,00)

DSCN0100

Kamer drie is een mooie lichte kamer met een tweepersoonsbed.Tegenover de kamer is een badkamer die privé gebruikt kan worden.Het tarief is in dit geval €65,- per nacht inclusief ontbijt voor 2 personen.

DSCN0106

Onze familiekamer bestaat uit een benedengedeelte met een stapelbed en eventueel nog 2 bedden. Daarboven is een mezzanine met een 2-persoonsbed.

img_0765-1

Dan is er een ruime studio met eigen keukentje en Sanitair. Bij deze kamer kunt u ook gewoon ontbijt reserveren, beneden in de eetkamer, of enkel verse croissant en stokbrood s’ochtends.

IMG_0718.jpg