Vakantie boerderij chez Fayette

img_0006-8

De boerderij chez Fayette vind u in het dorpje Ramonchamp gelegen in het zuidelijk deel van de hoge Vogezen.

Wij bieden plek aan families, koppels, eenpersonen maar ook aan  groepen (wielrenners, motorrijders, wandelaars, familiefeestjes, reünie) die het huis geheel huren. Hierbij kan u kiezen voor zelfverzorging, of u neemt alleen ontbijt of u geniet tevens van ons avondeten (ook gedeeltelijk mogelijk).

Er zijn drie kamers waar tot drie personen kunnen overnachten, dwz een twee-persoonskamer met mogelijkheid tot extra bed. Bij deze drie kamers zijn twee badkamers die privé of gedeeld gereserveerd worden.

Dan is er een kamer met plek tussen de vier- en zes personen. Deze kamer wordt ook veel door gezinnen gebruikt, boven is een slaapzolder voor de ouders en de kinderen slapen beneden. Maar deze kamer kan ook bed bieden aan zes individuen. Bij de kamer hoort een ruime badkamer.

Dan tenslotte hebben wij een studio met mogelijkheid tot extra kamer ernaast. In de studio kunnen max 5 mensen slapen. De studio is voorzien van eigen keuken en sanitair.

Beneden is een gezamenlijk woonhuis voor onze gasten om te verblijven op een manier dat men zich thuis voelt. De mogelijkheid op koffie en thee te zetten (gratis), tv te kijken, spelletjes doen, zelf iets bereiden in de gezellige gezamenlijke keuken. Buiten kan men de barbecue gebruiken of een kampvuur maken.